БЪЛГАРИЯ: София, Варна – култура, природа, уелнес

Следващата сряда, 28 юли , от 20 ч, в голф клуб Molino del Pero на ул. Molino del Pero n. 323 в Монцуно, в сътрудничество с туристическата агенция Jabalito and Karma Болоня, ще се проведе вечер, посветена на България по време на която Консулът, инж. Кастелини, ще направи кратка презентация на страната на розите, Орфей и царете на Тракия и на богатата гама от туристически възможности, които страната предлага.

Разнообразието от красиви пейзажи, безкрайни плажове и красиви планински вериги, уелнес центрове със скъпоценни термални води правят България подходящa за всякакъв вид почивка както през лятото, така и през зимата.

В България туристите ще се насладят на aрхеологически обекти, които разкриват  тайните на тракийската цивилизация, богата и непокътната природа, която включва всички съществуващи пейзажи, от морето до планините, фина архитектура, резултат от националния ренесанс на 19-ти век, вековни манастири, пълни с чар и сакралност, живописни градове-музеи, фолклор и майсторство, свързани с балканската традиция с обичаи и продукти, които излъчват автентичност, свидетелстващи за душата на българския народ, храни, вина и спиртни напитки, които нямат равни в Европа.